Din handlekurv er tom

Arizona Diamondbacks kjøper Mike Leake fra Seattle Mariners

02/08/2019 0
Arizona Diamondbacks er ikke ferdige med å gjøre noe i dag, ettersom de har lagt en annen startpakke til rotasjonen. Mike Leake kommer tilbake til Arizona, da Seattle Mariners har handlet ham til Diamondbacks for foreløpig ikke avslørte vilkår. Tidligere i år var det angivelig de to lagene i samtaler om en avtale, men den falt gjennom. Leake la opp for Arizona State i 2007-2009, før han ble trukket ut av de røde 8. sammenlagt i 2009. Han har siden vært plakatbarn for en liga-gjennomsnittlig starter med -0.1 karriere som vinner over gjennomsnittet.
 
Dbackene vil sannsynligvis få Leake til å erstatte Zack Greinkes rotasjonsplass, da han skal til Houston. Rotasjonen prosjekterer for øyeblikket som Ray, Kelly, Gallen, Leake og Clarke / Young.
 
OPPDATERING: Diamondbacks vil bare betale for $ 6 millioner for resten av avtalen og vil sende High-A infield-prospekt Jose Caballero til Seattle. Caballero treffer .268 / .388 / .396 med 12 dobler, 3 homers og 28/35 i stjålne baseforsøk på sesongen for Visalia. Denne avtalen fungerer veldig bra for Arizona da prisen ikke var særlig uoverkommelig i lønn eller utsikter.