Din handlekurv er tom

Dallas Keuchel merket med første tap som stråler slått ut Astros

03/08/2017 0
Selv før Astros 'frontkontor vinket på å gjennomføre en betydelig handelsfrist avtale mandag baseball drakt, ville man ha hatt en vanskelig tid som kranglet mot Dallas Keuchel som lagets viktigste spiller.
 
Mangelen på en rotasjonsoppgradering bare lyser lyset på Keuchel, esset av et stab som stoler på flere kanter som har slått skader denne sesongen. Hvis Astros skal kjempe i oktober for franchiseens første World Series-tittel, vil de trenge versjonen av den gjenstående, tidligere Cy Young Award-vinneren som dominert i april og mai.
 
Med tanke på deres enorme divisjon fører, har Keuchel rikelig tid til å gjenvinne sin All Star-form. Men i hver av sine to starter siden han kom tilbake fra et to måneders skadefravær, har den skjeggete lefthander manglet skarphet med sine baner og angir kommandoen som han trives på.
 
Keuchel ble ikke rammet spesielt hardt i Astros '3-0-tap til Tampa Bay-strålene onsdag kveld Houston Astros baseball klær, men måtte jobbe hardt for å fullføre fem omganger med tre-runde ball. Strålene la av plasser hvor hitters vanligvis svinger. De påførte alle sine skader med to outs.
 
University of Houston produkt og The Woodlands innfødte Austin Pruitt ut-pitched Keuchel. Pruitt, som kom inn i spillet med en 6,63 ERA, begrenset sitt hjemby team til fem treff over 6 1/3 målfri innings.