Din handlekurv er tom

Derfor bør Red Sox høre på Rick Porcello

19/06/2019 0
MINNEAPOLIS - Det ville være lett å skrike fra toppen av Target Field at Rick Porcello fortjener en ny kontrakt etter det vi opplevde mandag kveld.
 
Starteren var dominerende mot Major League Baseballs mest effektive utvalg, og kastet syv shutdown-innings mens du ledet Red Sox til en 2-0-seier over Juggernaut Twins.
 
Men dette var bare et utdrag av hvorfor Porcello skulle ha vært og bør vurderes for en kontraktsutvidelse.
 
Husk, Porcello fortalte WEEI.com dagen før begynnelsen av denne sesongen at han prøvde å få Red Sox interessert i å forplikte seg til en avtale som strekker seg utover 2019. Dette er hva han sa:
 
"Meg selv og min agent (Jim Murray) - min agent var å håndtere det - han nærmet seg dem og uttrykte mitt ønske om å fortsette å ønske å spille her. Vi uttrykte vår vilje til å ta en rabatt for å gjøre det arbeidet. om det, men ettersom våren gikk økonomisk, følte de ikke at det skulle passe. Det var ganske snilt, og det var virkelig ingen videre samtaler utover det. Det er ganske mye det. "
 
Ingen tilbud ble gjort av Red Sox, som bestemte seg for å prioritere kontraktsutvidelsene til Chris Sale og Xander Bogaerts, og når sesongen begynte, ble det klart at forhandlinger med slike som Porcello egentlig ikke var et alternativ. Spilleren, derimot, har alltid forlatt døren åpen.
 
"Ja, det er så ille jeg vil spille her," sa 30-åringen tilbake i mars da han spurte om han ville snakke kontrakt i løpet av sesongen. "Jeg tror ikke det ville være en forstyrrelse for meg. Jeg ville være mer enn villig og åpen for å fortsette å snakke om det er noen interesse fra Red Sox-enen som går framover. Men det er ganske mye opp til dem på dette punktet.
 
"Jeg har vært her i fire år nå, jeg har lært mye, og jeg har virkelig likt å spille for og representere denne organisasjonen og denne byen. Det er litt av hvor hjertet mitt er. Det virker ikke alltid slik for å kunne fortsette å leve det ut eller følge gjennom. Den delen, på dette tidspunktet, er litt skuffende. Bare hold på lastebiltransport og se hvor det ender. "
 
Kryssen Red Sox prioriterte i offseasonen med en fireårig, $ 69 millioner kontrakt, Nathan Eovaldi, har igjen vært offer for fysiske plager. Hans ting og potensial er utvilsomt mer spennende enn hva Porcello tilbyr, og dermed lagets vilje til å allokere pengene mot fireballeren. Men dager som den ene mot tvillingene skulle minne Red Sox om at de kanskje vil se på den tidligere Cy Young-vinneren.
 
Etter en forferdelig start i denne sesongen har Porcello funnet seg bosatt i den nøyaktige kassen vi opplevde for et år siden, sittende med en 4,31 ERA i sine 15 start, der Red Sox har et 9-6-mark. Og hvordan han har klart å bob og veve seg til den siste suksessen, bør også bemerkes, ved hjelp av gameplans og gode nok ting for å bevise sin verdi som en krukke.
 
Denne gangen var det hans fire-seamer, som poppet Sandy Leon's mitt bedre enn noen annen gang denne sesongen, som akkurat var det doktoren bestilte mot majors topplinje.
 
"Det er det jeg må gjøre," sa Porcello av sin evne til å forbli uforutsigbar. "Jeg kaster ikke 98 (mph). Jeg kaster ikke den wipeout skyveknappen som er nesten automatisk noen ganger for gutter. Det er det vi må gjøre for meg og Sandy og Vazqy, når vi angriper lineups, vi Jeg må være i stand til å utføre plasser og slå hjørner og endre hastigheter og være presis fordi jeg ikke har overveldende ting som andre forretter er med, og det er slik jeg legger. "
 
"Han gjorde leksene sine, det gjør han alltid," sa redaktør Alex Cora, Red Sox. "Du ser på lag som har lagt mye på disse gutta, ser etter tendenser og bestemte ting. Som jeg har sagt hele tiden, er det annerledes hver femte dag. I dag var det den fire-seamer. Andre netter er det sinker og curveball og endringen og alt det. Jeg er bare glad han var på høyden i dag. Vi trengte at han ikke bare skulle gå syv, men å dominere for syv. "
 
I likhet med J.D. Martinez 'innflytelse på noen av Red Soxs yngre hittere, bør Porcello lederskap i dette rommet absolutt verdsettes av organisasjonen. Han er ikke alene i å sette tonen til de forsvarende verdensmesterene, men hvis du skulle plukke de mektigste stemmeene på laget, ville han være på toppen av listen.
 
"Han har vært bra," sa Cora. "Han hadde ikke en god start på sesongen, men han fortsatte å jobbe med håndverket og gjøre justeringer. De tre gutta, de betyr mye for meg i klubbhuset. David (Pris), Chris (Salg) og Rick. Jeg har en melding eller hva de er de som alltid er på kontoret, og vi snakker om det, og de tar vare på de ting der inne. På egen måte også. De er veldig forskjellige. Han har vært bra. en fyr jeg måtte møte, fløy han med meg til Puerto Rico første gang vi gikk ned der med t