Din handlekurv er tom

Dunlap: Osuna's Future kan være på 3B

08/07/2017 0
Han laserbeamed tre menn fra sin posisjon i venstre felt, blir den første rookie i Major League Baseball for å hakke tre utfield assists i et spill siden Jim Edmonds gjorde det med englene i 1994.
 
Det var sikkert fint; Et så fantastisk forsvarsoppslag som Osuna - som også treffer .242 med fem hjemmekinoperioder, tre tripler og åtte dobler - samlet seg uten de minste nerver og kastet perfekte streik fra venstre.
 
Men en tanke her ...
 
For så attraktiv som alt som var, kan det være at Osuna kan være Pirates tredje baseman av fremtiden? Ganske vist viste skjermen sin på torsdag kveld mot Phillies at han har en kanon fra utlandet, og hans spill i fortiden har først vist at han er definitivt dyktig der, men på grunn av omstendigheter kan det være i alles beste å begynne å forvandle Osuna Inn i en tredje baseman.
 
Eller, i det minste, legg til tredje base til hans repertoar.
 
Du ser, med hvordan Josh Bell slår og spiller forsvar - og det faktum at han treffer fra begge sider - det virker ikke fornuftig at han går hvor som helst snart. Til slutt, etter mange år med å søke, ser det ut til at Pirates har funnet sin hverdags første baseman i Bell.
 
Pirates 'outfield, som vi vet, er overfylt når alle er sunne og ikke suspendert med Starling Marte Pittsburgh Pirates baseball drakt, Andrew McCutchen, Gregory Polanco og Adam Frazier, alle får tid der ute nå, og mye av håp om fremtiden som angivelig kjører på Austin Meadows.
 
Logikk sier at det ikke er rom på Outfield Inn for Osuna.
 
Men tredje base - ja, tredje base!
 
Jeg ville ikke regne med at Jung Ho Kang noen gang spilte for organisasjonen igjen, da hans visumproblemer som oppstod etter at hans drikkings- og kjøreproblemer i Korea ser ut til å være åpne, endte opp med å ikke løse oppløsningen.
 
David Freese - signert gjennom neste sesong med et klubbalternativ for 2019 - er en fyr som er mer enn tilstrekkelig i tredje, men det har vært tydeligvis at han er bedre i mellomstore doser der en fyr regnet med å spille hver dag. Frees beste rolle kan være å spille litt tredje og første og være blandet og matchet mot pitchers manager Clint Hurdle forutser at han har suksess mot.
 
Når det er sagt, ser det ut til å være en sterk åpning for at noen kan spille en anstendig mengde spill på stor liga nivå for denne franchise på tredje.
 
Hvis jeg er Osuna akkurat nå, vil jeg snakke opp.
 
Jeg vil gå til organisasjonen og fortelle dem at jeg vil gjerne gi det et skudd - om den overgangen ville starte nå eller denne kommende offseasonen og innom neste vår, vil jeg fortelle dem at jeg vil gjøre det.
 
Og hvis du er piratene, i stedet for å se ute for noen som kan plugge det som er behov baseball klær, kan svaret bare ligge rett under nesen din. Svaret kan bare være Osuna.