Din handlekurv er tom

Gjør det rette med mindreårige spillere

29/05/2020 0
Baltimore Orioles front office er ikke kjent for sin generøsitet med spillerlønninger, i hvert fall siden han ble brent på en bestemt langsiktig kontrakt.
 
Baltimore Orioles viste imidlertid en viss anstendighet i dag, da frontkontoret kunngjorde at de ville betale sine mindre ligaspillere gjennom minst 30. juni.
 
Dette trekket får frontkontoret til å se bra ut, men er det det beste for mennene på de mindre serielagene?
 
For noen dager siden ga Orioles ut 37 mindre ligaspillere. Noen hevder at dette faktisk er en bedre avtale for spillerne, fordi de kan samle inn mer penger gjennom statlige arbeidsledighetsbyråer under COVID-19-pandemien. De kan også potensielt forsøke å signere med et annet lag. Noen som Jomar Reyes kunne faktisk gjøre det.
 
På den annen side, for mindre ligaspillere som ønsker å rykke opp i organisasjonen, holder de lønnen deres på $ 400 per uke dem trygt med laget.
 
Orioles flytter for å betale mindre ligaer kommer etter at noen lag fikk tilbakeslag for å bestemme seg for å slutte å betale dem helt. A’ene var et slikt team. Andre har allerede lovet å betale dem gjennom hele sesongen. Disse lagene inkluderer Mariners, Marlins og Padres.
 
Den lave lønningen skyldes at spillerne regnes som lærlinger. De blir ikke fullverdige medlemmer av teamet før de når MLB. De er teknisk uavhengige entreprenører. Dette vil normalt gjøre dem uberettigede for arbeidsledighet, som spillejobber - tror Uber-sjåfører eller frilansforfattere (som meg). Men med så mange spillejobber ute av arbeid på grunn av COVID-pandemien, lar mange stater konsertarbeidere få arbeidsledighet.