Din handlekurv er tom

Historie linjer å se når Orioles 'Grapefrukt League timeplanen b

22/02/2019 0
Som snøen begynner å smelte her i Baltimore, ned i solfylte Sarasota, er Orioles første vårspillingsspill 2019 bare et par dager unna. Det ser ut til at kruiker og fangere bare bare er rapportert, for vel, de snakket bare - omtrent 10 dager siden.
 
Ting går raskt, i hvert fall på viftsiden. Kanskje ikke på spillersiden, men som hver vår hører vi om monotoni av PFP-øvelser og møter dine egne lagkamerater i battingburet. Det tar ikke lang tid for spillerne å trette av vårrutinen og håper at de virkelige spillene skal begynne.
 
Men i vår kommer det nye intriger, og det starter med ny leder Brandon Hyde. De bemerkelsesverdige endringene vi har hørt om i O-leiren, inneholder en mer avslappet generell vibe enn kanskje tidligere år, mye musikk under treningsøkter og høyhastighets kameraer som tar opp pitchers øyne.
 
Så langt som ruteren er det noen kjente veteraner holdovers fra i fjor, men det er også mye ungdom. Orioles valgte å i utgangspunktet forfølge gratisagentmarkedet i år, og signerte bare en stor ligafri agent - Nate Karns - sent i offseasonen.
 
Det er konkurranse over hele diamanten, inkludert høyre felt, tredje base, shortstop og catcher. Det vil være spesielt interessant å se spillerne som er assosiert med disse stillingene konkurrerer under Grapefruit League-spill fordi det vil være deres sjanse til å vise de fortjener å starte.
 
Vil veteran Alcides Escobar, som er signert i en mindre ligaavtale, være i stand til å holde ut unge Rule 5-utkast plukker Richie Martin og Drew Jackson på shortstop? Defensive målinger har ikke vært så snill mot Escobar nylig som de var i begynnelsen av karrieren hans, så det vil være interessant å se om han fortsatt kan plukke den i vårens treningsspill. I fjor fikk Escobar rikelig tid på andre stillinger i infieldet, slik at det til slutt kan være en nyttejobb som han skaffer seg mens en av ungdommene setter ut hverdagens bat på kortstopp.
 
Catcher er et mysterium akkurat nå, men forsvaret vil være viktig for alle som håper å fange opp konserten. Våren er svært viktig for å bygge kjemi mellom kanter og fangere, noe som kan være forskjellen mellom å fly nordover med teamet og rapportering til en mindre liga-affiliate. Austin Wynns og Chance Sisco synes å ha innsiden spor for fangeren posisjon akkurat nå, men vi vil snart se hva våren trening spill bære ut.
 
Den rette feltkampen inkluderer gutter som DJ Stewart, Austin Hays og nylig signert Eric Young Jr. Det er også en sjanse for at den som ikke vinner denne jobben, kan bli en ekstra outfielder på åpningsdagen. Men jeg tror den eneste måten Young vinner startjobben er hvis Stewart, Hays og enhver annen ung fyr som konkurrerer om stedet, blir flatt på ansiktet deres.
 
Tredje base ser ut til å være en av de minste snakket om konkurranser. Hovednavnene er blant annet Renato Nunez, som spilte en haug med spill mot slutten av fjor, mens han viste seg dyktig på platen, men ikke så mye på banen, og Rio Ruiz, en offseason-oppkjøp av GM Mike Elias.
 
Kanskje dukker opp et nytt navn i løpet av våropplæringen. Men et navn som egentlig ikke synes å være i blandingen på tredje i øyeblikket er Ryan Mountcastle, som laget jobber på første base. Det er også en sjanse for at en av shortstop-kandidatene glir over til tredje hvis ingen av de nevnte navnene skiller seg fra seg selv.
 
Til slutt, noen viktige notater som du slår på fjernsyn og radioer denne lørdagen for det første Orioles vårtreningsspillet. Jo høyere tallet på en spillers jersey, jo yngre er de, og jo mindre sannsynlig blir laget. Nå er dette ikke alltid tilfelle, ettersom en spiller kan bytte trøye til et lavere nummer senere på våren eller i begynnelsen av den virkelige sesongen, men bare husk det.
 
Det er også mye omsetning på omsetningen våren, spesielt i de tidlige spillene. Pitchers er ikke strukket ut nok til å gå mer enn en inning eller to, og posisjonspillere må hele tiden filtreres inn og ut for at trenerne skal få en god titt på alle.
 
Så vær oppmerksom på disse punktene når du stikker inn i våren baseball og alltid husk - spesielt under en ombygging - at tålmodighet er nøkkelen.