Din handlekurv er tom

Hva skal Orioles gjøre med Chris Davis?

30/08/2018 0
Baltimore Orioles må finne ut hva de skal gjøre med Chris Davis.
 
Det er ingen annen måte å si det på. Teamet signerte ham til en sjuårig $ 161 millioner avtale før 2016 sesongen etter at han belted 47 homers og kjørte i 117 løp i 2015. To år før slo Davis 53 homers og avsluttet med 138 RBI (kjører batted) .
 
Avtalen var fornuftig på papir. Davis ble 30 på våren trening, og Orioles gjorde et stort skritt på friagens front for å få tilbake en populær spiller. Nå, to sesonger senere, er det hele vokst til et mareritt.
 
Davis 'tall har falt jevnt siden signeringen. Hans batting gjennomsnitt i fjor var bare .215. Han har slått litt bedre i det siste, men gjennom 28. august klumpet den første baseman på en abysmal .173 med 16 homers og 48 RBI. Da Orioles holdt sitt nylige brannsalg for å avlaste flere dyrebare kontrakter - ble Manny Machado, Zach Britton, Jonathan Schoop, blant annet - igjen.
 
Det er en albatross rundt lagets hals Baltimore Orioles baseball klær. Davis er inn i det tredje året i sin syvårige avtale og 42 millioner dollar av disse pengene vil bli utsatt gjennom 2037. Ifølge Cot's Contracts vil Davis bli betalt 42 millioner dollar i utsatt penger i 10 trancher på 3,5 millioner dollar årlig fra 2023-2032 med fem rater på 1,4 millioner dollar fra 2033-2037.
 
Det er en stor kontrakt, og det vil være vanskelig eller umulig å overbevise et annet lag for å ta det i en handel, spesielt siden Davis har en av de verste offensiv sesongene sporten noensinne har sett.
 
Som gjør Davis-spørsmålet enda mer komplekst og forvirrende.
 
Hva gjør Orioles med ham?
 
Orioles har gjort det veldig klart at de er i gjenoppbyggingsmodus og vil bli yngre. Nå. De har vinket det hvite flagget i 2018-sesongen og repeterer flere ganger en gruppe tidligere mindre leaguere for audisjoner i Big Show.
 
De har en ung venstrefielder, kalt Trey Mancini, som spilte første base i de mindre ligaene som kunne ta over Davis 'spot på første base. Men så, hva skjer med Davis? Han har utviklet seg til en solid defensiv første baseman som virkelig hjelper Baltimore i mange situasjoner.
 
Det virker svært tvilsomt at laget bare vil slippe Davis fra sin kontrakt og spise hva som er igjen. Orioles kunne begynne å sitte den venstrehåndede, som slo Davis mer mot venstrehendte krukker. De har til og med satt seg i noen dager om gangen. De har allerede prøvd begge disse tilnærmingene i 2018 og fant liten suksess.
 
Baltimore kunne bringe ham tilbake igjen neste år og håper på en eller annen måte finner han sitt slagstrekk igjen. Han har hatt det før. Men Davis er en hard arbeider, og selv manager Buck Showalter sa i et midt sesong pre-game intervju på MASN at den første baseman fortsetter å lete etter svaret.
 
"Chris presser hver dag og fortsetter å prøve å finne løsningen på utfordringen han har hatt," sa Orioles-lederen Buck Showalter. "Det er veldig frustrerende. Vi har alle sett hva han er i stand til, men han har ikke vært i stand til å gjøre det i lengre tid nå. Det har vært en tøff ting å massasje. Chris har ikke sluttet å presse og har ikke sluttet å prøve. "
 
Davis sa også hele sesongen har frustrert ham.
 
"Jeg ønsker å nyte å komme på jobb hver dag, og det har vært flere ganger i år hvor det ikke var mye å se på slutten av dagen," sa Davis MASNSports.com. "Det er tøft. Og det er vanskelig å prøve å finne det positive i det. "
 
Orioles har omtrent fire uker igjen i 2018 sesongen, nok tid til at Davis fortsetter å prøve og på en eller annen måte forbedre sitt batting gjennomsnitt. Sannsynligvis, på grunn av den kontrakten og hvor dårlig Davis har truffet denne sesongen, har Orioles bare noen få valg. Bare slipp ham, spill ham i mer deltidroll eller ta ham tilbake i 2019, og håper at 2018 blir bare en dårlig drøm i fortiden.
 
De vil sannsynligvis måtte bringe ham tilbake og se hvordan han starter 2019 sesongen billige baseball drakt. Hvis han treffer bra, la han leke hver dag, og alle vil ha rett med verden. Hvis ikke, så trene en slags platonsystem for ham. Noen som tjener den typen penger, er vanskelig å flytte og vanskeligere å bare gå på benken.