Din handlekurv er tom

Hvordan vil tvillingene holde ting til Santana kommer tilbake

08/04/2018 0
Et navn for å holde øye med, er Adalberto Mejia som for tiden pitching med Rochester, Twins Triple-A-affiliate. Mejia hadde sin første ekte smak av de store ligaene i 2017-sesongen, og han viste sin uerfarenhet.
 
Han gjorde 21 starter og hadde en 4,50 ERA på tvers av 98 innings pitched med 85 strikeouts. Men han gikk en alarmerende 44 slag og det er noe han trenger for å forbedre seg mens han spiller med Rochester.
 
Minnesota Twins har også toppsporing prospekt Fernando Romero i Triple-A, og han vil være et alternativ for å hjelpe fylle tomrummet. Romero har imidlertid ikke lagt seg over Double-A, så han vil fortsatt trenge mer krydder før han er klar.
 
Det ville være spennende å se Romero i Twins Cities på et tidspunkt i løpet av denne sesongen. Når det er sagt, er September nok den tidligste vi ser ham med Twins, om i det hele tatt denne sesongen.
 
Den mest logiske innsatsen ville være på Phil Hughes fylle den rollen for nå. Hughes jobber sin vei tilbake fra skade og er for tiden på en mindre ligaoppgave. Han burde være klar til å pitche når han er kvalifisert til å komme ut av funksjonshemmede listen.