Din handlekurv er tom

John betyr det var varmt, men offensiv faller flatt

15/04/2019 0
John Means var ikke i humør til å delta i spill som Boston Red Sox spilte med ham. Baltimore Orioles startkanne gikk fem innings mot de forsvarende World Series-mesterne, slik at bare en løp i et 4-0-tap.
 
Med tapet falt Baltimore Orioles til 6-10 på sesongen. De har også bundet 2009 Philadelphia Phillies etter at de tillot et hjem løp for det 16. året i rad for å starte sesongen. Det kom ikke til bunnen av den åttende inningen, men et tre-runde skutt satt av Xander Bogaerts satte et utropstegn på ballspillet og fortsatte en deprimerende løp av denne pitching-staben.
 
Midler fungerte effektivt i den første inngangen mot Red Sox, og produserte to svingende strikeouts for å lede ting av. Hans første var en 92 mph fastball-vei opp i sonen for å få Andrew Benintendi til å svinge og fullføre inning ved å få Steve Pearce til å gå ned på fiske etter endring.
 
Han befant seg i en syltetøy for å starte den andre inningen, og slo J.D. Martinez med en tonehøyde, etterfulgt av en Xander Bogaerts base hit for å sette løpere på hjørnene uten outs. Heldigvis for midler bestemte Martinez seg for å teste armen til Joey Rickard i høyre felt ved ikke å merke på en flyball ute. Den neste på-bat resulterte i en dobbel spille av bat av Eduardo Nunez og en stor lettelse for Means.
 
Det var ikke den eneste dårlige avgjørelsen Martinez gjorde på basepathene i dette spillet. Etter at Boston tok en 1-0 ledelse i den fjerde inningen av en sac-fly fra Bogaerts, ble Martinez fanget i en rundown etter å ha kjørt på en Dustin Pedroia svak bakke til Means.
 
Lefty ferdig sin andre starten av sesongen med en lett femte inning, slutter dagen med en 5 IP, 4 h, 1 er, 1 bb, 3 k pitching linje. Han senket sin ERA til 1,98 etter fem fremtoninger denne sesongen. Det er ikke all dommen og dysterhet med denne Baltimore Orioles pitching staff. Seks innings ville ha vært bedre, selvfølgelig, men med regn i prognosen for mandag morgenens kamp mot Red Sox, bør pennen få en velkommen dag før de begynner sin serie mot de amerikanske league-østlige Tampa Bay Rays på tirsdag.