Din handlekurv er tom

MLB Trade Rykter: Siste på Corey Kluber og Cleveland indianerne

07/11/2018 0
Det er en håndfull lag som har mulighet til å slå MLB offseason helt på hodet hvis de bestemmer seg for å være aktive på handelsmarkedet.
 
Cleveland indianerne er et slikt lag.
 
Ifølge Buster Olney av ESPN, kan økonomiske restriksjoner føre til at noen viktige veteran spillere blir handlet på handelsblokken denne offseasonen.
 
Det er mye å pakke ut der, og toårig Cy Young-prisvinneren Corey Kluber er åpenbart navnet som hopper av siden.
 
Det var en annen utmerket sesong for 32-åringen, da han gikk 20-7 med en 2,89 ERA, 0,99 WHIP og 222 streik i en American League-høy 215 innings.
 
Kluber går inn i den endelige garanterte sesongen av kontrakten og vil tjene 17 millioner dollar i 2019.
 
Imidlertid har hans nåværende avtale også et par lagvennlige klubbalternativer for 2020 ($ 17,5 millioner) og 2021 ($ 18 millioner) som gjør ham til en ekstremt verdifull handelschip.
 
Det ville sikkert ta et par toppnivåer og mer for å pry ham løs.
 
Carlos Carrasco har ikke den samme samlingen av maskinvare i hans troférom, men han er en like attraktiv handelsbrikke.
 
31-åringen var fantastisk igjen denne siste sesongen, går 17-10 med en 3.38 ERA, 1.13 WHIP og 231 streik i 192 innings.
 
Indianerne utøvde allerede sin opsjon på $ 975 millioner for den kommende sesongen, og kontrakten hans har et ekstra opsjonsår i 2020 på $ 9,5 millioner, så han vil også representere mer enn bare ett års leie.
 
Med Trevor Bauer, Mike Clevinger og Shane Bieber også i startrotasjonen, kunne indianerne tenkelig handle en av Kluber eller Carrasco og fortsatt ha en av de beste startrotasjonene i baseball.
 
I et marked hvor Patrick Corbin, Dallas Keuchel og Nathan Eovaldi er de ledige tilgjengelige gratisagentene, ville det nå være den perfekte tiden for indianerne til å maksimere verdien av deres toppstartere, mens de potensielt frigjorde noe lønnsrom og styrket gårdssystemet i prosess.
 
Catcher Yan Gomes er også oppført som en potensiell handelskandidat av Olney, og han bærer også verdi, om enn ikke på samme nivå som de to toppturene som starter.
 
Etter et par ned-sesonger, gjenvunnet Gomes å legge inn en 103 OPS + med 26 dobler, 16 hjemmebane og 48 RBI. Han kastet også ut 29 prosent av basestjernerne, var en All-Star for første gang og avsluttet sesongen med 2,6 WAR.
 
For et lag som ønsker å oppgradere fangstposisjonen, men ikke interessert i å gjøre en langsiktig forpliktelse til gratis agenter Yasmani Grandal og Wilson Ramos, kunne Gomes være et attraktivt alternativ.
 
Den 31-årige vil tjene $ 7,083 millioner i 2019, etterfulgt av et par rimelige klubben alternativer i 2020 ($ 9 millioner) og 2021 ($ 11 millioner).
 
Problemet er at etter å ha handlet Francisco Mejia til San Diego Padres i bytte for Brad Hand og Adam Cimber i løpet av sommeren, er det ikke noe klart internt erstatning utover backup Roberto Perez.
 
Det endelige navnet på den listen, Edwin Encarnacion, vil være vanskelig å flytte.
 
Den 35 år gamle skyldes 21.667 millioner dollar i 2019, og han har et valgmulighet på 20 millioner dollar for 2020 som bærer en kjøp på 5 millioner dollar.
 
Encarnacion er fortsatt en farlig slugger, da han postet en 115 OPS + med 32 hjemmebane og 107 RBI i 2018, men lagene legger mindre av en premie på offense-bare spillere.
 
Det ville trolig ta å spise en god del av sin lønn for å finne en taker, og det ville beseire hensikten.
 
Så vil indianerne virkelig vurdere å flytte en betydelig veteranbit?
 
Det er for tidlig å fortelle, men i dette markedet, handler Kluber og Carrasco mye fornuftig, og det kan hjelpe laget i det lange løp.