Din handlekurv er tom

Manny Machado sier farvel til Orioles og ser fremover

29/07/2018 0
I sine siste åtte måneder som en Oriole - datert til desember vintermøter da en handel først ble en mulighet - gjorde Manny Machado alt han kunne for å stige over støyen. Men det var i et øyeblikk av stillhet natten den 18. juli da han endelig brøt seg ned og skjønte at han ikke lenger var en Oriole da han pakket sitt skap inn i et tomt klubbhus på Camden Yards, tok han av navneskiltet.
 
"Jeg tok av meg navneskriften og mistet den," sa Machado denne uken som en besøkende på Citizens Bank Park. "Jeg hadde vært der i åtte år, og det har bare vært ... det var første gang jeg brøt sammen. Jeg måtte komme ut av det fordi det skulle bli veldig styggt. "
 
Machado, 26, er en Los Angeles Dodger nå. Han gikk fra et Orioles-lag som var det verste i baseball for å bli kastet inn i et playoff-løp. Han spiller meningsfulle spill foran pakkede folkemengder. Hans nye lagkamerater har fått imot. Dodgers manager Dave Roberts, klar over det presset Machado kunne føle seg å utføre, trakk ham til side på sin første dag og fortalte ham å være seg selv. Machado hadde fordelen av å bli justert til sine nye omgivelser med en 10-spills biltur før han spilte sitt første spill på Dodger Stadium.
 
Dette er alt som har bidratt til å gjøre Machado's overgang så sømløs som mulig. Forestillingen har vært der. Machado kom inn på fredag ​​med treff i seks av hans første syv kamper, og ble homered for første gang som en Dodger på torsdag i Atlanta. På grunn av en nylig skade på tidligere Oriole Justin Turner, kommer denne sesongens retur til shortstop nå en omvei tilbake til tredje base hvor Machado spilte sine seks første sesong sesonger. Men det er et trekk Machado har omfavnet.
 
"Jeg er endelig i stand til bare å slappe av og bosette seg i å vite at alt er i fred," sa Machado. "Jeg kommer til å være her en stund nå, og jeg kan bare slappe av nå. Alt er gjort. Jeg går ikke hvor som helst. Jeg trenger ikke å bekymre meg for alt. Jeg kan bare gå ut og spille baseball. På slutten av dagen har denne uken vært gal med mye på gang og folk som ønsker å snakke og møte nye ansikter. Alt har vært nytt, men det er bare en del av opplevelsen at jeg skal prøve å nyte det og fortsette å ri på det, se bare på alle de store tingene som har skjedd med meg. "
 
Machado vil spille sitt første hjemmespill på Dodger Stadium på mandag kveld. Roberts forventer at det blir minneverdig.
 
"Jeg tror det kommer til å være en spennende, varm og energisk mottakelse," sa Roberts. "Det har åpenbart vært mye spekulasjon, så for å få det til å spille seg ut, er han spent. Men fansen, det kommer til å være mange mennesker. Det kommer til å være over 40 000 på en mandag kveld. "
 
Men før det blir Hollywood-historien skrevet, alle de farvelene som førte inn i denne uken - å slå siden på Orioles karriere gjennom FaceTime og tekstmeldinger, telefonsamtaler og Instagram-innlegg - det var ikke lett.