Din handlekurv er tom

Mets 'Jacob deGrom klødde fra start vs. Phillies med tetthet i n

16/08/2020 0
To ganger regjerende National League Cy Young Award-vinner Jacob deGrom ble riper fra sin planlagte start mot Phillies i Philadelphia fredag ​​kveld på grunn av tetthet i nakken.
 
New York Mets-esset (2-0, 2,45 ERA) sa at tettheten har holdt seg gjennom hele uken, men at testene avslørte ingen strukturelle skader.
 
Mets manager Luis Rojas sa at han ikke tror deGrom har en langvarig skade, og deGrom, 32, forventer å ta sin neste start.
 
"Jeg diskuterte om å prøve å dra ut der, og jeg tenker at det var: 'La oss gjøre dette forhåpentligvis til en start og ikke forverre noe, eller føle dette, skifte armsporet og skade noe annet,' '' deGrom sa. "Dette var alle diskusjoner vi hadde. Så forhåpentligvis er det en ting som starter, men det er i grunn dag for dag akkurat nå. Jeg elsker å gå der ute og kaste og konkurrere. Og når du ikke er i stand til det, frustrerer det deg virkelig. ''
 
Høyre-leder Walker Lockett startet i deGroms plass og ga opp fem renn og syv treff i seks omganger av Mets '6-5-tap.
 
I sin siste start, på søndag, unngikk høyrehendt deGrom trøbbel i fem omganger mot Marlins, noe som tillot to renn og syv treff og senere sa at han hadde et problem med langfingeren på høyre hånd i løpet av et sekund på 32 banen inning.
 
Robinson Cano kom tilbake fra den skadede listen på fredag ​​og var den utpekte hitteren, og slo femte mot Phillies og gikk 2-for-5 med en solo-homer.
 
Cano, som treffer .410 med to hjemmeløp og ni RBI på 12 kamper, hadde vært på skadelisten siden 4. august med en lyskeskade.
 
Mets venstre fielder Jeff McNeil var ikke med i fredagens utvalg, men han sa at han følte seg bedre et døgn etter å ha krasjet inn i venstre feltvegg under en kamp mot Nationals. Røntgenstråler var negative torsdag, og han fikk påvist en beinkontusjon i kneet.