Din handlekurv er tom

O er nærmere Zach Britton for å starte rehab-oppdraget mandag

19/06/2017 0
BALTIMORE - Baltimore Orioles nærmere Zach Britton vil starte en rehab-oppgave på mandag.
 
"Føler seg bra," sa Britton, som har vært på funksjonshemmede siden 6. mai med venstre underarmsbelastning. "Jeg tror jeg er over skaden akkurat nå. Det er vanskelig å si hundre prosent til du har kastet i et spill, men jeg tror alle tegn peker i en god retning."
 
På torsdag kastet Britton 22 plasser under et simulert spill. På mandag er han planlagt til å kaste den første inngangen til Åpningsdag for Aberdeen Ironbirds, Orioles 'kortsesong A-tilknyttet.
 
Etter at, ifølge Baltimore-manager Buck Showalter, er den 29 år gamle southpaw slated for å kaste to ganger for lav klasse A Delmarva før rapportering til Double-A Bowie. Britton sa at han forventer å være tilbake før All-Star-pause, som starter mandag 10. juli.
 
"Min tarm forteller meg at jeg kommer tilbake før da," sa Britton. "Det har vært planen hele tiden."
 
Et tredje runde valg av Orioles i 2006 var Britton en perfekt 47-for-47 i spare muligheter i fjor, da han ble ferdig fjerde i American League Cy Young stemme. Den 14. april registrerte han sin 54. påfølgende lagring, og slår Tom Gordon til den nest lengste strekningen i MLB-historien.
 
To dager senere landet Britton på funksjonshemmede med en underarmsbelastning. Han kom tilbake den 28. april og gjorde to skikkelser før han gikk tilbake på deaktiverte listen.