Din handlekurv er tom

Orioles, Ravens Groundskeepers Challenged By Climate Change

30/10/2019 0
I løpet av baseball-sesongen er værradaren Nicole Sherrys standhaftige ledsager. Det er det siste Baltimore Orioles-sjefens sjef sjekker før sengetid. Når hun våkner, vurderer hun det for å være sikker på at ingenting drastisk har endret seg over natten.
 
“Jeg har en plan A, B, C, D, E, F, vet du?” Sa Sherry. "Vi er alltid villige til å tilpasse oss og være klare til å justere på et øyeblikk."
 
Disse planene er ikke bare for neste spill. De er de neste årene.
 
Etter hvert som ekstremvær i økende grad gir utfordringer i Baltimore, ser grunnvoktere i byen fremover på måter å takle klimaendringer på, enten det er gjennom varmetolerante gress eller sofistikerte dreneringssystemer.
 
I 2018 så Baltimore 72 tommer med nedbør, den mest noensinne på rekorden - "Det var forferdelig," husket Sherry. I år nådde temperaturene i byen 90 grader i 11 rette dager, og det var uker uten regn.
 
Hele tiden har gjennomsnittstemperaturene steget i byen det siste århundret, med en økning på 3,5 grader siden 1895, ifølge en CNS-analyse av data fra National Centers for Environmental Information.
 
"Det har vært en stor forskjell," sa Sherry. "Hvis det kommer til å bli 115 nå på feltet, mens for 10 år siden, det hotteste vi hadde var 100 grader, så begynner jeg definitivt å planlegge for fremtiden."
 
Uberegnelig vær har vist seg å være et problem for Baltimore Ravens og deres bakker Don Follett - fra å skaffe nok arbeidere til å bekjempe regnfulle dager til å erstatte utslitt utstyr.
 
Og så er det torven. En av de største bekymringene for hageeiere er hvordan du holder gresset sunt - spesielt i Baltimore.
 
Murray Cook - president for sportsgrasdivisjonen i BrightView, MLBs offisielle felt- og stadionkonsulent - sa at det å bo i Midt-Atlanteren er en rekke komplikasjoner for enhver begrunnelsesmann.
 
"Det er sannsynligvis det vanskeligste området å dyrke gress i disse områdene, fordi du må takle en virkelig kald vinter. (og) en super varm sommer, ”sa han.
 
Baltimore begrunnere har forskjellige tilnærminger til å bekjempe det vanskelige klimaet.
 
I M&T Bank Stadium bruker Baltimore Ravens Bermudagrass, som er vennlig mot varmen, men krever oversåing med raigras for å beholde fargen i de kaldere månedene.
 
Bare noen få gater i Oriole Park ved Camden Yards bruker de Kentucky Bluegrass, en av de beste belastningene for å overleve både varme og kulde, men gress som Sherry sa at hun trenger å "baby" for å komme seg gjennom de varmeste månedene.
 
Deretter er det de hyppige regnstormene, som kan bety utsettelser, tarp-trekk og andre komplikasjoner, spesielt for baseball-lag med smussete felt. Det er også skaderisikoen rundt sølepytt og glatte baser.
 
I følge Major League Baseball-data nådde værutsettelser over hele landet en nesten 30-års høyde i 2018, med 54 kamper påvirket av været. Denne sesongen ble avsluttet med færre forsinkelser.
 
Orioles ble testet i august, da 5 tommer med regn doused stadionet på en time. Sherry sa at mannskapet ryddet stående vann i utmarka og laget spilte 30 minutter senere. Men selv med et sofistikert dreneringssystem kan gresset og dreneringssystemet under torven bare absorbere en begrenset mengde vann i løpet av en kort periode. Noen ganger er det fremdeles et ventende spill.
 
På Camden Yards kan dreneringssystemet tømme omtrent 16 tommer i timen. M&T Bank Stadiums system kan sannsynligvis takle omtrent 15 tommer, omtrent 6 tommer mindre enn det kunne takle etter at det først ble installert, ettersom tiden slites ned kapasiteten.
 
Under regnfulle staver sa Follett at han må hente inn flere arbeidere for å håndtere en tyngre tarp.
 
“Du budsjetterer med det verste fallet. Du budsjetterer med ekstra arbeidskraft for å sette torvdekselet av og på, ”sa Follett.
 
Han sa at det tar 10 til 15 menn å rulle ut dekselet og 20 for å fjerne det etter at nedbøren veier det ned. Sherry utstyrer teamet sitt med rundt 26 personer for å håndtere presenningen - regn eller ingen regn.
 
"På en fem- eller åtte år lang syklus, må du kjøpe en ny regntarpe," sa Follett. "Det blir utslitt" fordi det blir brukt så mye. I det siste kunne vi gå 15, 20 år før vi selv trenger å tenke på en ny regntarpe. Nå må vi kanskje skaffe en ny regntarpe i løpet av de neste par årene fordi vi legger den ut så mye. ”
 
Sherry og Follett sier at været absolutt gjør jobbene vanskeligere. De gjør alt de kan for å forberede seg, men sier det er et punkt der for mye er utenfor deres kontroll.
 
"Det er en skikkelig fin balanse," sa Sherry, "og det er stressende. Og du kan bare gjøre det du kan. Men på slutten av dagen, noen ganger vinner Mother Nature. ”