Din handlekurv er tom

Orioles fans har blandede følelser rundt baseballs planlagte ret

27/06/2020 0
Baltimore Orioles-fansen gir uttrykk for blandet syn på kunngjøringen fra Major League Baseball om at 2020-sesongen vil gjenopptas i slutten av juli med en 60-dagers plan.
 
Frykt for koronaviruset og en arbeidstvist mellom Major League Baseball og Players Association forsinket starten av 162 spillsesongen.
 
Men den forkortede sesongen forventes å begynne 24. juli med en dramatisk revidert plan.
 
Det er fremdeles ukjent når Orioles åpner sesongen hjemme eller på veien, men teamet forventes kun å spille amerikanske og nasjonale ligateam på østkysten for å unngå omfattende reiser.
 
Fans skal ikke få delta på noen baseballkamp.
 
Robert “Til” Strudwick, en billettinnehaver i Orioles-sesongen i 35 år, er opprørt over ideen om bare en 60-sesongssesong.
 
"Det er irrelevant, har ingen mening, det er en tapssesong, og jeg gir ikke noe faen. Jeg kunne brydd meg mindre, og neste år kan være verre, de kan slå til neste år," sa Strudwick.
 
Men Carrie Gamber, en Orioles-fan, sier at en forkortet baseball-sesong er bedre enn ingen baseball. "Hvis du er interessert i underholdningen, får du underholdning, og det er grunnen til at jeg ser på. Jeg ser på å bli underholdt, så jeg er spent."
 
Eric Cotton, mangeårig eier av Pickles Pub, som ligger over gaten fra Oriole Park på Camden Yards, sier "Alle i byen er spent, 'Å, vi har baseball, det kommer til å skje.' Vil alle de 60 kampene skje? Hvem vet. Vil World Series skje? Hvem vet, men du vet, vi sluttet ikke, ingen sluttet, alle kjemper gjennom dette nå og baseball gjør sitt. "
 
Pickles Pub ble lagt ned i tre måneder sammen med alle andre restauranter og barer i Maryland.
 
Cotton sier at selv om fansen ikke får lov til å ta seg inn i Camden Yards, har han fått godkjenning fra byen Baltimore for å utvide sitt uteservering og legge til store TV-apparater.
 
Han planlegger å tilby spesialiteter til fans som fortsatt vil glede seg over baseball selv om de ikke kan delta på kampene personlig.