Din handlekurv er tom

Orioles kan bli matematisk eliminert fra postseason-påstand så s

20/08/2018 0
Baltimore Orioles gikk inn søndag med majors verste post. Ved 37-86 er Orioles 50 1/2 kamper tilbake i American League East med 39 å gå. Ja, de har blitt matematisk eliminert - helt tilbake siden 10. august, en ny rekord for tidligste utgang i divisjonsalderen:
 
Med Orioles tap i dag, har de blitt matematisk eliminert fra AL East-løp med 46 spill igjen i sesongen, mest i divisjonsalderen.
 
De knytter også 1962 Mets og 1932 Red Sox til den tidligste dagen for å bli eliminert fra divisjonen / liga-rase.
 
For å gjøre saken verre for Orioles, kunne de finne seg eliminert fra wild-card-påstand så snart som mandag. Egentlig. Orioles gikk inn i søndag 37 kamper bak Oakland Athletics / Houston Astros, og ga dem et eliminasjonsnummer på tre.
 
Som en oppfriskning kan eliminasjonsnummeret bli funnet ved hjelp av denne formelen: Antall spill i sesong + 1 - vinner av Lag X - tap av Team Y. La oss bruke Orioles som et eksempel: 162 + 1 tilsvarer 163; trekke 74 (A og Astros 'seier totalt) og det gir deg 89; trekke 86 (O-tapet totalt) og det gir deg tre.
 
Det betyr egentlig at enhver kombinasjon av Astros / A-vinner og Orioles-tap som kombinerer for tre, vil bevirke Baltimores eliminering. Den gode nyheten - relativt - for Orioles er at Astros og A vil spille hver igjen på søndag, med vinneren som tar over en eneste besittelse av først. Med andre ord, uansett hva som skjer søndag, vil O'ene gå ut med et tragisk antall på minst to.