Din handlekurv er tom

Padres Prospect Tar Baseball By Storm

08/10/2017 0
Hvert år gjør en ung baseballspiller "hoppet." Det skjer når noe klikker, og alt det naturlige talentet som bare kom sporadisk ut, løses i full kraft.
I år skjedde det til Fernando Tatis Jr.
 
Padres shortstop-prospektet satte sammen en sesong for de aldre som kom så langt ut av venstre felt billige San Diego Padres baseball drakt, ikke engang klubben så det kommer.
 
«Jeg tror ikke det,» sa Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. «Jeg mener før sesongen om du hadde sagt at denne fyren skal sette opp de slags tall du vil være, 'Nah, jeg tror ikke det.' Det er litt gal. Jeg mener for ham å fullføre året i Double-A i en playoff-jakt er ganske spesiell. "
 
Litt kontekst på det; Tatis er bare 18 år gammel. Da sesongen startet med Fort Wayne Tincaps var han den femte yngste spilleren i Low-A Midwest League. Etter en måned sliter han seg som ungdommer gjør. Så i begynnelsen av mai syntes bryteren å vende seg.
"Min første halvdel var ikke så bra, men da lærte jeg," sa Tatis. "Du kan ikke slette, men jeg er glad det skjedde fordi jeg kan lære av det og nå bli enda bedre."
 
Å, lær av det han gjorde. I en 91-spillstrækning, traff Tatis .300 med 19 hjemmebane, 56 RBI og 23 stjålne baser, og ble den yngste 20-20-spilleren i Midwest League-historien. Det tjente ham en call-up til Double-A San Antonio, hvor Tatis kom inn i playoff-jakten ... ferdig på en 9-spillsspennende strikke ... og i sesongens treff .350 som Missions leadoff hitter, som scoret et løp i hver enkelt spill.
 
Har vi nevnt at han bare er 18? Nylig hadde Tatis et par treff i Padres instruksjonsleague kamp mot de beste utsiktene i Texas Rangers-systemet baseball drakt. Spillet ble holdt på Petco Park, og gir farmhands en smak av hvordan det er å komme seg til The Show.
 
Men det er noe Tatis allerede er ganske kjent med. "Jeg har vært hos faren min på et stort liga felt og de minner kom tilbake. Jeg er glad og stolt over å være her, "sa Tatis, hvis far (Tatis Sr.) spilte 11 år i bigs og er den eneste mannen som slår to grand slams i en inning. Senior gjorde det i 1999, merking Dodgers starter Chan Ho Park for begge.
 
Den yngre Fernando har tappet inn på sin fars opplevelser for å hjelpe ham med å komme på expressveien til de store ligaene. "Vi snakket daglig om hva jeg gjorde og hva som skjedde i sesongen. Min far var profesjonell. Han spilte dette spillet så han vet hva, når dette skjer, hva du må gjøre. Han fortalte meg å holde det enkelt. Lær hver dag. Det er en lang sesong, så du vet aldri hva som skal skje. "
 
Tatis startet året som et spennende talent. Han avsluttet det som en av de 15 beste prospektene i hele baseball. Padres daglig leder A.J. Preller forventer Tatis å holde seg på shortstop og sannsynligvis starte 2017 tilbake i San Antonio hvor han sannsynligvis vil være den yngste spilleren i Texas League.
 
Men med stor talent kommer store forventninger. Tatis trives i relativ uklarheten. Nå er han senter-scenen og blir sett på som svaret på Padres langtidsproblemer ved shortstop. Hvis det er press i det, sier Fernando at han ikke har følt det.
 
"Ikke noe press i det hele tatt," sa Tatis. "Det motiverer meg enda mer til å jobbe hardere fordi jeg må ta det med hver dag og bli enda bedre fordi folk forventer det."
Den Dominikanske-fødte Tatis forstår også at han har den slags talent å gjøre baseball spennende igjen. Han vil sette på et show for folkene på tribunene.
 
"Jeg gir den min 100% fordi du aldri vet når det kommer til å være en sjanse for at folk skal se meg spille."
 
Padres har ikke hatt en spennende ung shortstop siden Khalil Greene. Fernando Tatis Jr kunne avslutte den tørken mye raskere enn noen forventet.