Din handlekurv er tom

Pittsburgh Pirates vs Baltimore Orioles: Grapefruit League Game

29/02/2020 0
Torsdag ettermiddag skal Pittsburgh Pirates slåss mot Baltimore Orioles i lagets syvende Grapefruit League-kamp våren
Kl. 13:05 EST torsdag ettermiddag reiser Pittsburgh Pirates til Ed Smith Stadium i Sarasota, Florida. I Sarasota vil Pirates slåss mot en vanlig Grapefruit League-motstander for første gang i vår. Denne motstanderen er Baltimore Orioles.
 
I torsdagens spill vil Pirates lete etter sin første seier av Grapefruit League-aksjonen. Etter et regnforkortet tap mot Boston Red Sox onsdag ettermiddag, eier Pirates nå en rekord på 0-5-1 i vår.
 
I torsdagens aksjon vil ikke-vaktliste inviterte oksekandidat Hector Noesi starte starten for Pirates. I motsetning til en mirakuløst god vår, er Noesi sannsynligvis krysset av for oksen på Triple-A Indianapolis for å starte sesongen.
 
Etter Noesi vil den femte startkandidaten Steven Brault følge. Hvis Brault ikke tjener den endelige rotasjonsplassen billige Baltimore Orioles baseball drakt, mens han konkurrerer med Derek Holland og Chad Kuhl om stedet, vil han sannsynligvis knekke åpningsdagen. Mens han har et mindre ligalternativ igjen, er det vanskelig å forestille seg at Brault starter 2020-sesongen på Triple-A.
 
Etter Brault er nærmere planlagt Keone Kela å ta haugen. Kela så uberørt ut i sin første vårutflukt, og ser grunnlagt ut for en stor 2020-sesong.
 
I tillegg til Kela, er Geoff Hartlieb, Chris Stratton, Yacksel Rios og Cody Ponce planlagt å slå,
 
På grunn av å være ute av alternativer, så vel som hans sterke prestasjoner som Pirate forrige sesong, er oddsen at Stratton vil være medlem av åpningsdagen. Mens han besitter pluss ting, ser Hartlieb ut som billetter til Triple-A-bullpen for å starte sesongen.
 
Rios og Ponce er begge spennende armer. Rios blinket noen gode ting for Pirates i september i fjor, men han vil sannsynligvis starte sesongen på Triple-A. Når det gjelder Ponce, kjøpte piratene ham i bytte fra Milwaukee Brewers for Jordan Lyles i juli i fjor. Ponce vil sannsynligvis gjøre sin MLB-debut på et tidspunkt i 2020.