Din handlekurv er tom

Red Soxs Chris Sale blir raskest i MLB historie for å slå ut 150

03/09/2017 0
Red Sox left-hander Chris Sale slo ut Torontos Kevin-søyle i den baseball drakt andre innings tirsdagskvelden for å nå 1500 karriere strikeouts raskere enn noen krukke i stor liga historie som Boston vant 3-0.
 
"Det er vanskelig for meg å skjønne at en fyr kan registrere at mange strikeouts i mindre enn 1300 innings," sa Red Farxs manager John Farrell. "Virkelig bemerkelsesverdig."
 
Selvsalg (15-6), som slo 11 og tillot tre treff i syv innings, betraktet hans prestasjon "ganske gal."
 
"Dette spillet har eksistert lenge," sa han. "For å gjøre det, er det kult. Jeg setter pris på det. Jeg prøver ikke å bli for opptatt i det, men jeg tar definitivt et skritt tilbake og ser på det og setter pris på det."
 
Salgs milepæl, en kalt tredje streik for hans tredje streik av kampen Boston Red Sox baseball klær, kom i 1.290 innings pitched.
 
Tidligere Chicago Cubs ess Kerry Wood holdt den forrige posten og nå 1500 på 1300 innings pitched.
 
Salg, oppkjøpt i en blockbuster offseason-handel med Chicago White Sox, kom inn i tirsdag kvelds spill i Toronto med en 14-6 rekord, 2,88 ERA og en MLB-best 253-strikeouts.
 
Salg, 28, har vært ess av Red Soxs pitching staff og en ledende kandidat til American League Cy Young Award. Men han kom ut av sin verste start på sesongen i et 13-6-tap for indianerne, der han ga opp syv løp - seks opptjente - i bare tre innings-telt.
 
Farrell krediterte sin ess for "en fremragende innsats."
 
"Det var en vintage Chris Sale utflukt," sa han. "Han var sterk, han kastet mange streiker."