Din handlekurv er tom
16/08/2020
To ganger regjerende National League Cy Young Award-vinner Jacob deGrom ble riper fra sin planlagte start mot Phillies i Philadelphia fredag ​​kveld på grunn av tetthet i nakken.   New York Mets-esset (2-0, 2,45 ERA) sa at tettheten har holdt seg gjennom hele uken, men at testene avslørte ingen strukturelle skader.   Mets manager Luis Rojas sa at han ikke tror deGrom har en langvarig skade, og deGrom, 32, forventer å ta sin neste start.   "Jeg dis..
27/06/2020
Baltimore Orioles-fansen gir uttrykk for blandet syn på kunngjøringen fra Major League Baseball om at 2020-sesongen vil gjenopptas i slutten av juli med en 60-dagers plan.   Frykt for koronaviruset og en arbeidstvist mellom Major League Baseball og Players Association forsinket starten av 162 spillsesongen.   Men den forkortede sesongen forventes å begynne 24. juli med en dramatisk revidert plan.   Det er fremdeles ukjent når Orioles åpner sesongen ..
29/05/2020
Baltimore Orioles front office er ikke kjent for sin generøsitet med spillerlønninger, i hvert fall siden han ble brent på en bestemt langsiktig kontrakt.   Baltimore Orioles viste imidlertid en viss anstendighet i dag, da frontkontoret kunngjorde at de ville betale sine mindre ligaspillere gjennom minst 30. juni.   Dette trekket får frontkontoret til å se bra ut, men er det det beste for mennene på de mindre serielagene?   For noen dager siden ga ..
29/02/2020
Torsdag ettermiddag skal Pittsburgh Pirates slåss mot Baltimore Orioles i lagets syvende Grapefruit League-kamp våren Kl. 13:05 EST torsdag ettermiddag reiser Pittsburgh Pirates til Ed Smith Stadium i Sarasota, Florida. I Sarasota vil Pirates slåss mot en vanlig Grapefruit League-motstander for første gang i vår. Denne motstanderen er Baltimore Orioles.   I torsdagens spill vil Pirates lete etter sin første seier av Grapefruit League-aksjonen. Etter et regnforkortet tap..
20/11/2019
Baltimore Orioles fortsetter å finne kreative måter å gjøre spillene sine mer familievennlige og øke inntektene på Camden Yards med arrangementer utenfor baseball.   I løpet av sommeren fremførte Billy Joel den første noensinne konserten på den ærverdige stadion til stor fanfare.   Fra og med 2020 vil Orioles ha 6:35 p.m. starttider for alle ukedagskamper før Memorial Day og etter Labor Day. Den tidligere starttiden bør gi familier med barn mulighet til ..
30/10/2019
I løpet av baseball-sesongen er værradaren Nicole Sherrys standhaftige ledsager. Det er det siste Baltimore Orioles-sjefens sjef sjekker før sengetid. Når hun våkner, vurderer hun det for å være sikker på at ingenting drastisk har endret seg over natten.   “Jeg har en plan A, B, C, D, E, F, vet du?” Sa Sherry. "Vi er alltid villige til å tilpasse oss og være klare til å justere på et øyeblikk."   Disse planene er ikke bare for neste spill. De er de n..
02/08/2019
Arizona Diamondbacks er ikke ferdige med å gjøre noe i dag, ettersom de har lagt en annen startpakke til rotasjonen. Mike Leake kommer tilbake til Arizona, da Seattle Mariners har handlet ham til Diamondbacks for foreløpig ikke avslørte vilkår. Tidligere i år var det angivelig de to lagene i samtaler om en avtale, men den falt gjennom. Leake la opp for Arizona State i 2007-2009, før han ble trukket ut av de røde 8. sammenlagt i 2009. Han har siden vært plakatbarn for en liga-gjennoms..
19/06/2019
MINNEAPOLIS - Det ville være lett å skrike fra toppen av Target Field at Rick Porcello fortjener en ny kontrakt etter det vi opplevde mandag kveld.   Starteren var dominerende mot Major League Baseballs mest effektive utvalg, og kastet syv shutdown-innings mens du ledet Red Sox til en 2-0-seier over Juggernaut Twins.   Men dette var bare et utdrag av hvorfor Porcello skulle ha vært og bør vurderes for en kontraktsutvidelse.   Husk, Porcello fortalte ..
15/04/2019
John Means var ikke i humør til å delta i spill som Boston Red Sox spilte med ham. Baltimore Orioles startkanne gikk fem innings mot de forsvarende World Series-mesterne, slik at bare en løp i et 4-0-tap.   Med tapet falt Baltimore Orioles til 6-10 på sesongen. De har også bundet 2009 Philadelphia Phillies etter at de tillot et hjem løp for det 16. året i rad for å starte sesongen. Det kom ikke til bunnen av den åttende inningen, men et tre-runde skutt satt av Xander Bog..
22/02/2019
Som snøen begynner å smelte her i Baltimore, ned i solfylte Sarasota, er Orioles første vårspillingsspill 2019 bare et par dager unna. Det ser ut til at kruiker og fangere bare bare er rapportert, for vel, de snakket bare - omtrent 10 dager siden.   Ting går raskt, i hvert fall på viftsiden. Kanskje ikke på spillersiden, men som hver vår hører vi om monotoni av PFP-øvelser og møter dine egne lagkamerater i battingburet. Det tar ikke lang tid for spillerne å trette av ..
07/11/2018
Det er en håndfull lag som har mulighet til å slå MLB offseason helt på hodet hvis de bestemmer seg for å være aktive på handelsmarkedet.   Cleveland indianerne er et slikt lag.   Ifølge Buster Olney av ESPN, kan økonomiske restriksjoner føre til at noen viktige veteran spillere blir handlet på handelsblokken denne offseasonen.   Det er mye å pakke ut der, og toårig Cy Young-prisvinneren Corey Kluber er åpenbart navnet som hopper av siden. ..
10/10/2018
Når du tenker på Baltimore Orioles outfield prospekter, kan fornavnet å komme i tankene være Austin Hays. Imidlertid deflerte skader Hays 'lager i 2018, som banet vei for Orioles å ringe opp Cedric Mullins for å overta hverdags plikter i senterfeltet.   Utkastet i 13. runde i 2015, ut av Campbell University i North Carolina, overgikk Mullins forventningene i hver minor-liga-stopper han laget.   På single-A Delmarva i 2016, postet Mullins en .785 OPS med 61 eks..
21/09/2018
Er dette sena løp for playoff hjemme-felt fordel, må spørsmålet bli spurt: ville det virkelig være en fordel for Braves? Atlanta Braves har gjort en god jobb på veien i år, til en 45-30-plate. Imidlertid kompenseres dette imponerende merket av en ganske darlig 39-38 rekord på Suntrust Park etter onsdagens seriemesterende seier over Cardinals. Det er ganske forvirrende, for statistisk lag utfører nesten alltid bedre hjemme hjemme og på veien.   Nå, ettersom Braves n..
30/08/2018
Baltimore Orioles må finne ut hva de skal gjøre med Chris Davis.   Det er ingen annen måte å si det på. Teamet signerte ham til en sjuårig $ 161 millioner avtale før 2016 sesongen etter at han belted 47 homers og kjørte i 117 løp i 2015. To år før slo Davis 53 homers og avsluttet med 138 RBI (kjører batted) .   Avtalen var fornuftig på papir. Davis ble 30 på våren trening, og Orioles gjorde et stort skritt på friagens front for å få tilbake en popul..
20/08/2018
Baltimore Orioles gikk inn søndag med majors verste post. Ved 37-86 er Orioles 50 1/2 kamper tilbake i American League East med 39 å gå. Ja, de har blitt matematisk eliminert - helt tilbake siden 10. august, en ny rekord for tidligste utgang i divisjonsalderen:   Med Orioles tap i dag, har de blitt matematisk eliminert fra AL East-løp med 46 spill igjen i sesongen, mest i divisjonsalderen.   De knytter også 1962 Mets og 1932 Red Sox til den tidligste dagen for ..
29/07/2018
I sine siste åtte måneder som en Oriole - datert til desember vintermøter da en handel først ble en mulighet - gjorde Manny Machado alt han kunne for å stige over støyen. Men det var i et øyeblikk av stillhet natten den 18. juli da han endelig brøt seg ned og skjønte at han ikke lenger var en Oriole da han pakket sitt skap inn i et tomt klubbhus på Camden Yards, tok han av navneskiltet.   "Jeg tok av meg navneskriften og mistet den," sa Machado denne uken som en besøke..
08/04/2018
Et navn for å holde øye med, er Adalberto Mejia som for tiden pitching med Rochester, Twins Triple-A-affiliate. Mejia hadde sin første ekte smak av de store ligaene i 2017-sesongen, og han viste sin uerfarenhet.   Han gjorde 21 starter og hadde en 4,50 ERA på tvers av 98 innings pitched med 85 strikeouts. Men han gikk en alarmerende 44 slag og det er noe han trenger for å forbedre seg mens han spiller med Rochester.   Minnesota Twins har også toppsporing prospe..
17/01/2018
NEW YORK - Left-hander Wade LeBlanc har gått med på en mindre ligakontrakt med New York Yankees og vil rapportere til Major League Spring Training.   Den 33 år gamle LeBlanc var 5-2 med en 4,50 ERA i 50 lettelser i fjor for Pittsburgh, som reduserte sin opsjon på 1,25 millioner dollar for 2018.   LeBlanc er 30-35 i ni årstider med en 4,40 ERA i 79 starter og 97 lettelser i San Diego (2008-11), Miami (2012-13), Houston (2013), Yankees (2014), Los Angeles Angels 2..
08/10/2017
Hvert år gjør en ung baseballspiller "hoppet." Det skjer når noe klikker, og alt det naturlige talentet som bare kom sporadisk ut, løses i full kraft. I år skjedde det til Fernando Tatis Jr.   Padres shortstop-prospektet satte sammen en sesong for de aldre som kom så langt ut av venstre felt billige San Diego Padres baseball drakt, ikke engang klubben så det kommer.   «Jeg tror ikke det,» sa Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. «Jeg mener før..
03/09/2017
Red Sox left-hander Chris Sale slo ut Torontos Kevin-søyle i den baseball drakt andre innings tirsdagskvelden for å nå 1500 karriere strikeouts raskere enn noen krukke i stor liga historie som Boston vant 3-0.   "Det er vanskelig for meg å skjønne at en fyr kan registrere at mange strikeouts i mindre enn 1300 innings," sa Red Farxs manager John Farrell. "Virkelig bemerkelsesverdig."   Selvsalg (15-6), som slo 11 og tillot tre treff i syv innings, betraktet ..
03/08/2017
Selv før Astros 'frontkontor vinket på å gjennomføre en betydelig handelsfrist avtale mandag baseball drakt, ville man ha hatt en vanskelig tid som kranglet mot Dallas Keuchel som lagets viktigste spiller.   Mangelen på en rotasjonsoppgradering bare lyser lyset på Keuchel, esset av et stab som stoler på flere kanter som har slått skader denne sesongen. Hvis Astros skal kjempe i oktober for franchiseens første World Series-tittel, vil de trenge versjonen av den gjenståen..
08/07/2017
Han laserbeamed tre menn fra sin posisjon i venstre felt, blir den første rookie i Major League Baseball for å hakke tre utfield assists i et spill siden Jim Edmonds gjorde det med englene i 1994.   Det var sikkert fint; Et så fantastisk forsvarsoppslag som Osuna - som også treffer .242 med fem hjemmekinoperioder, tre tripler og åtte dobler - samlet seg uten de minste nerver og kastet perfekte streik fra venstre.   Men en tanke her ...   For så att..
19/06/2017
Baltimore Orioles største problem hittil i år har vært pitching. Det har vært spesielt dårlig, som de har gitt opp løp etter løp etter løp, med bare Dylan Bundy som viser noen tegn på suksess.   Men det er ikke som Orioles har aldri utviklet en anstendig krukke. Faktisk har de utviklet noen kasser som utfører ganske bra i de store ligaene, men dessverre spiller de ikke for Baltimore.   Vi vet alle om Jake Arrieta-handelen, og jeg kommer ikke til å nev..
19/06/2017
BALTIMORE - Baltimore Orioles nærmere Zach Britton vil starte en rehab-oppgave på mandag.   "Føler seg bra," sa Britton, som har vært på funksjonshemmede siden 6. mai med venstre underarmsbelastning. "Jeg tror jeg er over skaden akkurat nå. Det er vanskelig å si hundre prosent til du har kastet i et spill, men jeg tror alle tegn peker i en god retning."   På torsdag kastet Britton 22 plasser under et simulert spill. På mandag er han planlagt til å kaste den..