Din handlekurv er tom
03/08/2017
Selv før Astros 'frontkontor vinket på å gjennomføre en betydelig handelsfrist avtale mandag baseball drakt, ville man ha hatt en vanskelig tid som kranglet mot Dallas Keuchel som lagets viktigste spiller.   Mangelen på en rotasjonsoppgradering bare lyser lyset på Keuchel, esset av et stab som stoler på flere kanter som har slått skader denne sesongen. Hvis Astros skal kjempe i oktober for franchiseens første World Series-tittel, vil de trenge versjonen av den gjenståen..
08/07/2017
Han laserbeamed tre menn fra sin posisjon i venstre felt, blir den første rookie i Major League Baseball for å hakke tre utfield assists i et spill siden Jim Edmonds gjorde det med englene i 1994.   Det var sikkert fint; Et så fantastisk forsvarsoppslag som Osuna - som også treffer .242 med fem hjemmekinoperioder, tre tripler og åtte dobler - samlet seg uten de minste nerver og kastet perfekte streik fra venstre.   Men en tanke her ...   For så att..
19/06/2017
Baltimore Orioles største problem hittil i år har vært pitching. Det har vært spesielt dårlig, som de har gitt opp løp etter løp etter løp, med bare Dylan Bundy som viser noen tegn på suksess.   Men det er ikke som Orioles har aldri utviklet en anstendig krukke. Faktisk har de utviklet noen kasser som utfører ganske bra i de store ligaene, men dessverre spiller de ikke for Baltimore.   Vi vet alle om Jake Arrieta-handelen, og jeg kommer ikke til å nev..
19/06/2017
BALTIMORE - Baltimore Orioles nærmere Zach Britton vil starte en rehab-oppgave på mandag.   "Føler seg bra," sa Britton, som har vært på funksjonshemmede siden 6. mai med venstre underarmsbelastning. "Jeg tror jeg er over skaden akkurat nå. Det er vanskelig å si hundre prosent til du har kastet i et spill, men jeg tror alle tegn peker i en god retning."   På torsdag kastet Britton 22 plasser under et simulert spill. På mandag er han planlagt til å kaste den..