Din handlekurv er tom
08/04/2018
Et navn for å holde øye med, er Adalberto Mejia som for tiden pitching med Rochester, Twins Triple-A-affiliate. Mejia hadde sin første ekte smak av de store ligaene i 2017-sesongen, og han viste sin uerfarenhet.   Han gjorde 21 starter og hadde en 4,50 ERA på tvers av 98 innings pitched med 85 strikeouts. Men han gikk en alarmerende 44 slag og det er noe han trenger for å forbedre seg mens han spiller med Rochester.   Minnesota Twins har også toppsporing prospe..
17/01/2018
NEW YORK - Left-hander Wade LeBlanc har gått med på en mindre ligakontrakt med New York Yankees og vil rapportere til Major League Spring Training.   Den 33 år gamle LeBlanc var 5-2 med en 4,50 ERA i 50 lettelser i fjor for Pittsburgh, som reduserte sin opsjon på 1,25 millioner dollar for 2018.   LeBlanc er 30-35 i ni årstider med en 4,40 ERA i 79 starter og 97 lettelser i San Diego (2008-11), Miami (2012-13), Houston (2013), Yankees (2014), Los Angeles Angels 2..
08/10/2017
Hvert år gjør en ung baseballspiller "hoppet." Det skjer når noe klikker, og alt det naturlige talentet som bare kom sporadisk ut, løses i full kraft. I år skjedde det til Fernando Tatis Jr.   Padres shortstop-prospektet satte sammen en sesong for de aldre som kom så langt ut av venstre felt billige San Diego Padres baseball drakt, ikke engang klubben så det kommer.   «Jeg tror ikke det,» sa Padres Assistant Scouting Director Chris Kemp. «Jeg mener før..
03/09/2017
Red Sox left-hander Chris Sale slo ut Torontos Kevin-søyle i den baseball drakt andre innings tirsdagskvelden for å nå 1500 karriere strikeouts raskere enn noen krukke i stor liga historie som Boston vant 3-0.   "Det er vanskelig for meg å skjønne at en fyr kan registrere at mange strikeouts i mindre enn 1300 innings," sa Red Farxs manager John Farrell. "Virkelig bemerkelsesverdig."   Selvsalg (15-6), som slo 11 og tillot tre treff i syv innings, betraktet ..
03/08/2017
Selv før Astros 'frontkontor vinket på å gjennomføre en betydelig handelsfrist avtale mandag baseball drakt, ville man ha hatt en vanskelig tid som kranglet mot Dallas Keuchel som lagets viktigste spiller.   Mangelen på en rotasjonsoppgradering bare lyser lyset på Keuchel, esset av et stab som stoler på flere kanter som har slått skader denne sesongen. Hvis Astros skal kjempe i oktober for franchiseens første World Series-tittel, vil de trenge versjonen av den gjenståen..
08/07/2017
Han laserbeamed tre menn fra sin posisjon i venstre felt, blir den første rookie i Major League Baseball for å hakke tre utfield assists i et spill siden Jim Edmonds gjorde det med englene i 1994.   Det var sikkert fint; Et så fantastisk forsvarsoppslag som Osuna - som også treffer .242 med fem hjemmekinoperioder, tre tripler og åtte dobler - samlet seg uten de minste nerver og kastet perfekte streik fra venstre.   Men en tanke her ...   For så att..
19/06/2017
Baltimore Orioles største problem hittil i år har vært pitching. Det har vært spesielt dårlig, som de har gitt opp løp etter løp etter løp, med bare Dylan Bundy som viser noen tegn på suksess.   Men det er ikke som Orioles har aldri utviklet en anstendig krukke. Faktisk har de utviklet noen kasser som utfører ganske bra i de store ligaene, men dessverre spiller de ikke for Baltimore.   Vi vet alle om Jake Arrieta-handelen, og jeg kommer ikke til å nev..
19/06/2017
BALTIMORE - Baltimore Orioles nærmere Zach Britton vil starte en rehab-oppgave på mandag.   "Føler seg bra," sa Britton, som har vært på funksjonshemmede siden 6. mai med venstre underarmsbelastning. "Jeg tror jeg er over skaden akkurat nå. Det er vanskelig å si hundre prosent til du har kastet i et spill, men jeg tror alle tegn peker i en god retning."   På torsdag kastet Britton 22 plasser under et simulert spill. På mandag er han planlagt til å kaste den..